Dacă-ți place, spune și altora

Dacă-ți place, spune și altora

Asistentul social indeplineste o misiune sociala care are la baza valorile si principiile fundamentale ale profesiei: justitia sociala, demnitatea si unicitatea persoanei, integritatea persoanei, autodeterminarea, confidentialitatea, importanta relatiilor interumane, furnizarea serviciilor cu competenta si in beneficiul clientilor.

Exercitarea libera a profesiei si independenta profesionala confera asistentului social dreptul de a actiona si a lua decizii in beneficiul clientilor sai si deplina raspundere a acestora.

Prioritatea noastră este satisfacţia dvs. Atu-ul nostru constă în profesionalism si în anii de experienţă pe piaţă. În plus, personalul nostru calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizată şi un înalt grad de implicare.

Acest serviciu se incadreaza in categoria serviciilor prevazute in Anexa 2B din OUG 34/2006, fiind incadrat in categoria "Servicii de sanatate si servicii de asistenta sociala", cod CPV de la 79611000-0 si de la 85000000-9, cu exceptia 85321000-5 si 85322000-2.
Achizitia acestor servicii se va realiza printr-o procedura interna de achizitie, elaborata in baza art. 16, alin. (1) din OUG 34/2006.

Suntem dedicaţi îmbunătăţirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client şi o oportunitate pentru noi de a ne îmbunătăţi oferta.

Ne gasiti si in SEAP 

Tip de Ofertant: Alt tip
Numele Agentiei: Cabinet Individual de Asistenta Sociala Dumitru Alexe
Cod Unic de Inregistrare: 31732588

Trimiteţi-ne o cerere pentru a contracta serviciile noastre prin pagina de contact.